Ubodi popust na najvećoj meti u Hrvatskoj!

U povodu otvorenja druge Decathlon trgovine u Zagrebu, u srijedu, 20. travnja (15 do 18 sati) na Europskom trgu u Zagrebu održat će se sportsko-zabavno događanje pod nazivom ‘Ubodi popust’.
DecathlonPosjetitelji će imati priliku gađati najveću metu ikad postavljenu u Hrvatskoj i tako ubosti brojne popuste za kupovinu u novoj trgovini. Decathlon poziva sve da se odvaže i pokažu svoju spretnu ruku i precizno naciljaju najbolje popuste, a da se pritom i dobro zabave uz voditelja događanja Ivana Vukušića.

Sve je to uvod u otvorenje druge Decathlon trgovine sportske opreme u Zagrebu koji svoja svoja vrata na još jednoj zagrebačkoj adresi otvara u subotu, 23. travnja u 9 sati na istoku grada (Ulica Siniše Glavaševića 5 – kod trgovačkog centra City Center One East). Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima. Nova trgovina s vrhunskom opremom za više od 70 sportova prostirat će se na 2500 m2 i tako Zagrebu dati još jedno mjesto vrhunskog sportskog užitka.

P. R.


Decathlon-otvorenje
Na otvorenju Decathlona 20.000 ljubitelja sporta
Tagged: , , , , , , , , ,