UNICEF-ove čestitke s potpisima hokejaša

Na jedan od najprepoznatljivijih UNICEF-ovih proizvoda svi hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak stavili su svoj potpis. A vi kupnjom čestitke možete lijepim željama pomoći djeci i uveseliti blagdane najmilijima.

UNICEF-čestitka_s_potpisima_hokejašaKako biste na vrijeme osigurali svoju originalnu čestitku s potpisom hokejaša, požurite u UNICEF-ovu trgovinu u Ilici 8 ili u Medveščakov Ziz Zag Fun Shop u Praškoj 10 jer je količina ograničena.

Pojedinačne čestitke mogu se nabaviti po cijeni od 5 kuna, a kompleti u kojima se nalazi deset komada stoje 50 kuna. I dok nekome darujete lijepu želju, drugima će UNICEF-ove čestitke donijeti i puno više. Zato što su UNICEF-ove čestitke poznati simbol međunarodne solidarnosti s djecom koja trpe nasilje, siromaštvo i zlostavljanje diljem svijeta. One su dvostruki dar: lijep znak pažnje onima koji ih dobivaju al i dobro djelo jer je sav pihod od prodaje namijenjen djeci. Ovom akcijom hokejaši Medveščaka nastavljaju tradiciju sudjelovanja u UNICEF-ovim akcijama. Prijateljstvo između UNICEF-a i zagrebačkih Medvjeda započelo je 2010. Time je KHL Medveščak postao jedini hokejaški klub koji nosi titulu sportskog partnera UNICEF-a. Našao se tako uz bok najvećim sportskim klubovima poput nogometnih divova FC Barcelona, FC Manchester Uniteda i argentinskih Boca Juniorsa.

UNICEF

Tagged: , , , , , ,