Van Gogh oduševio fanove i medije

Van Gogh, jedan od najboljih regionalnih rock bendova, u Malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu održao je zatvorenu koncertnu promociju novog albuma ‘Neumeren u svemu’ za medije i najvjernije fanove.
Van Gogh
U nešto više od sat vremena band je gotovo u cijelosti predstavio sve pjesme s novog albuma, među kojima su se istakli dosadašnji singlovi ‘Nešto vuče me dole’, ‘Anđele moj brate’ i aktualni singl ‘Prva i poslednja kap’, ali i zasvirao neke od najvećih hitova koje su fanovi tražili kao što su ‘Neko te ima’ i ‘Spisak razloga’. Energični nastup banda oduševio je sve prisutne, a fanovi su otkrili svoje favorite za buduće singlove.

Na CD-u i LP-u ‘Neumeren u svemu’ nalazi se deset radiofoničnih pjesama koje karakterizira ‘vangoghovska’ moderna rock produkcija i osebujan vokal Zvonimira Đukića. Album je sniman i miksan u Van Gogh studiju Siena tijekom 2013. godine, a hvaljenu produkciju i miks potpisuje poznati producent Vojislav Aralica. Nebojša Babić autor je fotografija, a dizajna Marko Vajagić iz Orange Studija.

Van Gogh iza sebe ima osam studijskih i pet live albuma i kompilacija, MTV-evu europsku glazbenu nagradu za najbolji band iz ove regije (2007.) i Platinum priznanje za spot (2014.), tisuće obožavatelja te rasprodane dvorane diljem regije.

Croatia Records / Foto: Marko Šolić

Tagged: , , , , , , , , , , ,