Vaterpolisti Mladosti na turniru Euro kupa

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti priređuju pravu sportsku poslasticu. Vrijedni mladići Andrija Bašić, Luka Bukić, Franko Lazić, Marko Valečić i Ivan Marcelić, uz suigrače, na domaćem bazenu na Savi, od petka do nedjelje, igraju turnir Euro kupa, pa tom prilikom pozivaju sve ljubitelje ovog vodenog sporta na druženje.
mladost-vaterpolisti‘Igrati pred domaćom publikom ovako jak Euro kup pravi je izazov. Bilo bi nam drago kad bi tribine bazena bile ispunjene pa stoga pozivam sve da nam se pridruže ovog vikenda. Ulaz na sve utakmice je besplatan, a nakon utakmica mi ćemo vas rado uputiti u sve tajne vaterpola!’, izjavio je 23-godišnji golman Ivan Marcelić.

Četvorica mladih vaterpolista studenti su na Sveučilištu u Zagrebu, a uz brojne sportske aktivnosti redovno ispunjavaju i sve fakultetske obaveze. Jedan od najboljih i najpopularnijih hrvatskih vaterpolista, 22-godišnji Luka Bukić student je ekonomije.

‘Brojne fakultetske obaveze ovih nekoliko dana sam morao staviti sa strane kako bi se sa suigračima što bolje pripremio za turnir koji igramo ovog vikenda. Kako u četvrtfinale ovog velikog natjecanja prolaze dvije momčadi imamo velike šanse za ostvariti ovaj rezultat. Profesori na fakultetu imaju razumijevanja pa su mi izašli ususret i ovaj put!’, rekao je Luka Bukić.

Vrhunski klupski vaterpolo ovog vikenda imamo ponovno prilike gledati u Zagrebu. HAVK Mladost domaćin je drugog kruga jakog kvalifikacijskog turnira Euro Kupa koji će se održati od 28. do 30. listopada na bazenu Mladosti na Savi. Četiri jake momčadi pokušat će izboriti nastup u četvrtfinalu ovog elitnog europskog natjecanja. Uz domaćina HAVK Mladost na turniru igraju talijanski CN Posillipo Napoli, mađarski BVSC Zuglo te splitski OVK POŠK.

Andrija Bašić, mladi Šibenčanin sa stalnim boravkom u Zagrebu brzo je osvojio srca ženskih navijačica Mladosti. Jedan od najzgodnijih hrvatskih vaterpolista posebno se veseli turniru ususret kojem je izjavio: ‘Igrati za Mladost bio je moj dječački san. Ipak je ovo najtrofejniji vaterpolo klub na svijetu. Među nama vlada velika pozitivna trema, a veseli nas što ćemo pred domaćom publikom moći pokazati sve što smo pripremali ususret ovoj novoj sezoni. Dođite i budite uz nas!’

T. D.

Tagged: , , , , , ,