Vidra: Pa može se i tako reći

U novoj suradnji koja promovira studentske radove i mlade umjetnike, na zagrebačkij sceni Vidra 23. i 24. lipnja bit će izvedena predstava Borne Vujčića u režiji Lovre Krsnika ‘Pa može se i tako reći’.
Pa može se i tako rećiPremijerno izvedena na KRADU (Kazališna revija Akademije dramske umjetnosti) na kojoj je mladi autorski i izvođački tim oduševio publiku i priskrbio pozitivne kritike.

Riječ je o predstavi koja prikazuje disfunkcionalnu peteročlanu obitelj, njihove svakodnevne probleme i odnose te na duhoviti način odgovara na pitanje što uopće obitelj jest. Osim odličnog teksta i talentiranog studentskog tima, treba naglasiti i kako je namijenjena širokoj dobnoj skupini jer se svatko može prepoznati u nekom od likova. Majka (Tara Rosandić) koja svoj život podređuje svojoj obitelji, otac (Lujo Kunčević) koji živi u vlastitoj iluziji, Sin (Bernard Tomić) koji samo želi sretnu obitelj, Kćer (Tena Nemet Brankov) koja pubertetski ogorčena preispituje funkciju obitelji kao takve te Djed (Paško Vukasović) koji tvrdi da je prije sve bilo mnogo bolje, su likovi koje srećemo svakodnevno.

Predstava u 90 minutnom trajanju nasmijava, rastužuje i prvenstveno potiče na razmišljanje o vlastitoj obitelji i vrijednostima.

M. M.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,