Vinkovački Pekar: Novi favorit – lepinja za roštilj

Na terenima Teniskog kluba u Vinkovcima, tvrtka Pekar održala je Pekar Cup 2022 te u društvu brojnih poslovnih partnera i novinara predstavila svoju novu zvijezdu – lepinju roštilj.Za razliku od brojnih sličnih proizvoda na tržištu, ova  je lepinja kompaktna i idealna za kombiniranje s roštiljem, ali i sočnim odrescima.

‘Naša se lepinja vrlo jednostavno priprema i uspješno zadržava vrhunsku kvalitetu usprkos smrzavanju, bilo da se radi o postojanom okusu ili izuzetno dugotrajnoj svježini. Nije potrebna nikakva dodatna priprema već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od oko 45 minuta. Lepinja roštilj dolazi u dvije gramaže 150 g i 200 g, a kao što vidite praktična je za manipulaciju i konzumaciju te otpornija za rukovanje na roštilju i slične načine pripreme. Izuzetno mekana i elastična, a u idealnoj mjeri rupičasta i prozračna’, rekao je direktor tvrtke Pekar, Domagoj Radić koji je zajedno s bratom Matejom predstavio novi proizvod. Kao i ostali Pekarovi proizvodi, karakterističan je po tome što nosi oznaku Clean Label  (ne sadrži e-brojeve).
Dok su rekreativni tenisači igrali Pekar Cup 2022, a Vinkovcima se širio miris roštilja, brojni ljubitelji domaćeg proizvoda isprobali su i ostale Pekarove proizvode – pekar pogaču koja je okusa poput one koju je napravila baka, somun tartaruga koje je hit pecivo za sendviče, nekoliko vrsti različitih bureka u mini oblicima, kruhove, slance, peciva. Pekar u svojoj ponudi ima i tjesteninu i krušne mrvice među kojima su prava zvijezda bile one obogaćene krupnom soli i peršinom.

‘Trudimo se već 30 godina biti ispred vremena i u korak s trendovima što naši kupci, ali i brojni ljubitelji kruha prepoznaju’, rekao je Matej Radić, direktor proizvodnje u Pekaru, uživajući u brojnim komplimentima kojima su  okupljeni gastroljupci obasipali bogati asortiman Pekara.

Priča o Pekaru počela je 1989. godine, kad je ispečen prvi kruh. Od tada sve do danas tvrtka je razvila mnoge proizvode koji se prodaju diljem  Europe! Dostava se svakodnevno vrši na više od 500 lokacija, a Pekar proizvodi nose oznake Clean Label, handmade, palm oil free, halal, V label, IFS…. Pekar danas zapošljava preko 400 zaposlenika koji rade u proizvodnom pogonu od 6500 m2. Imaju najveći proizvodni pogon za somune i lepinje u regiji, a za krušne mrvice u Hrvatskoj. Njihove proizvode možete naći u velikim trgovačkim lancima s potpisom Pekara, ali i kao kvalitetnu robnu marku za sve vodeće trgovačke brendove.

A. P. / Foto: Nikola Zoko i arhiva PekarTagged: , , , , , , , , ,