Vlasta Janton i Zagrljaj u koji pripadam

Uz romantičnu svjetlost svijeća i adventski ugođaj, ljubavni roman ‘Zagrljaj u koji pripadam’ Vlasta Janton predstavit će u ponedjeljak, 11. prosinca u izletištu Camp Zagreb u Rakitju.‘Zagrljaj u koji pripadam’ opisuje kako se ljubav na prvi pogled razvija u strastveni odnos sve do planova za zajednički život, unatoč preprekama koje mladom paru stvara okolina. Vlasta Janton klasični ljubavni roman osvježava novim dvojbama koje donose suvremeni odnosi – glavna junakinja u vezi je u kojoj ima šestogodišnju djevojčicu, što joj otežava odluku o raskidu, a ostvarenje vlastitog talenta i prihvaćanje poslovnog izazova vodi i prema zadovoljstvu u ljubavi.

Svoj raskošan talent Vlasta Janton demonstrira u opisima širokog raspona osjećaja te cvijeća i cvjetnih aranžmana koje glavna junakinja kreira za različite prigode – za obiteljske svečanosti, snimanje za časopis i za modne revije.

Vlasta Janton poznata je čitateljima po svojim kolumnama koje je pisala za Index. Danas piše kolumnu ‘Život s Vlastom’ za portal Hrvatska danas, a povremeno objavljuje poeziju i prozu za Časopis za književnost Kvaka. Vjeruje da naše misli i naše emocije kreiraju naš život.

Roman ‘Zagrljaj u koji pripadam’, uz autoricu, predstavit će i urednica Sandra Pocrnić Mlakar, a početak je u 19 sati.

P. R. / Foto: Sanja Srdić

Tagged: , , , , , , , , , , ,