Voćni + Moćni čajevi

Kako izgleda kad u doživljaj adventa dodate dašak egzotike? Brojni znatiželjnici doznali su odgovor na to pitanje tijekom degustiranja novih kombinacija okusa Franck Voćni + Moćni čajeva.
Voćni+Moćni čajevi FranckNaime, bogatoj lepezi okusa ove linije čajeva, Franckovi stručnjaci dodali su nove, zanimljive okuse koji su začinili ove zimske mjesece. Tako je na prigodnoj Franckovoj Voćnoj + Moćnoj čajanci predstavljen čaj od goji bobica i nara koji predstavlja čistu eksploziju vitamina i antioksidansa te je idealan ‘booster’ u svakodnevnom životu. Svi ljubitelji tropskog voća isprobali su kombinaciju marakuje, koja pršti vitaminom C, kalcijem i željezom, i već dobro znane brusnice.

Uz nove okuse, čajoljupcima su servirani i okusi Azije i to kroz kombinaciju mangosteena i maline. Jednako zanimljiv spoj predstavljaju i acai bobice koje obiluju esencijalnim masnim kiselinama, aminokiselinama i vlaknima, s limetom i cimetom kao savršen spoj za zimske dane.

Voćna + Moćna čajanka samo je dio bogate ponude Franckovog čarobnog Adventa koji Zagrepčanima i njihovim gostima, ispred kavane Johann Franck te Supercaffea, omogućuje uživanje uz degustaciju Franckovih proizvoda, zabavni program te prigodne poklone.

M. M.


Franck Superior čajevi
Franck: Premium čajevi Superiore Tea
Tagged: , , , , , , , , , ,