Volonteri na Snježnoj kraljici

Volonteri-skijanjeHrvatski skijaški savez je treći put zaredom pokrenuo volonterski program u okviru kojeg će volonteri iz cijele Hrvatske biti uključeni u utrke Audi FIS Svjetskoga kupa Vip Snow Queen Trophy 2014. – Zagreb/Sljeme.

U suradnji s Volonterskim centrima Zagreb i Osijek te Udrugama SMART iz Rijeke i Mi iz Splita, između više od 80 prijavljenih odabrano je ukupno 20 volontera koji će tijekom održavanja slalomskih utrka 4. i 6. siječnja djelovati na Sljemenu i Mihaljevcu, a za vrijeme izvlačenja startnih brojeva 3. i 5. siječnja i na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Volonteri tako imaju priliku dobiti uvid u organizaciju jednog od najuspješnijih sportskih događaja u Hrvatskoj. Na Sljemenu, koje ta dva dana postaje središte svjetskog skijanja i okuplja više tisuća posjetitelja, moći će razvijati svoje komunikacijske vještine i uživati u vrhunskom sportu. Ujedno, volonteri će posjetiteljima Vip Snow Queen Trophyja omogućiti  jednostavnije snalaženje na Sljemenu i olakšati pristup različitim sadržajima.

Premisa

Tagged: , , , , , , ,