Vrijeme je za zdrave čarape Solidea

Sjedilački način života, boravak u zatvorenim prostorima i intenzivan stres u kojem živimo vrlo brzo se može odraziti na naše zdravlje. Posebno kad su noge u pitanju!Jedna od najozbiljnijih posljedica sjedilačkog načina života rizik je od kardiovaskularnih bolesti. Dugotrajno sjedenje slabi mišiće, pogoršava cirkulaciju krvi i smanjuje tonus krvnih žila. Lјudі kојі vеćіnu ѕvоg vrеmеnа рrоvоdе ѕјеdеćі zа ѕtоlоm раtе оd lоšе сіrkulасіје u nogama, štо mоžе uzrоkоvаtі rаzvој рrоšіrеnіh vеnа. Іаkо іh оbа ѕроlа mоgu rаzvіtі, žеnе іmајu vеću рrеdіѕроzісіјu. Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama.

Solidea, kompresivne čarape, izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite. U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža. Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Tajna je u Meryl Skinlife inovativnoj mikroniti koja osigurava maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

Solidea nisu samo zdrave čarape. Kvaliteta, tradicija i kreativnost prepoznatljive u talijanskom dizajnu, obilježje su svih Solideinih kolekcija. Pregršt modela, boja, uzoraka, stvorili su od Solidee i modni brend koji obuhvaća zdravlje, ljepotu, tehnologiju i znanost. Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajat će cijelu sezonu (najvjerojatnije i sljedeću).

Solidea ima korijene u povijesti dužoj od 40 godina, uz stalnu pozornost na razvoj, nove materijale i ekološku održivost. Osnivač Solidee, Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Prvih 20 godina poslovanja proizvodio je čarape za nekoliko glavnih međunarodnih modnih dizajnera, a onda se 1997. odlučio za stvaranje vlastitog modnog brenda. Od samih početaka Solidea se fokusirala na proizvodnju čarapa ali i razvijanje vrhunske tehnologije Silver Wave, kompresivnih hlačica s uzorkom mikromasažnih valova koje stimuliraju otežanu mikrocirkulaciju i oslobađaju vodu iz masnih stanica te smanjuju naslage celulita. Solidea sedistribuira u cijelome svijetu, u Hrvatskoj je od 2004. godine, a poslovanje danas uz Enza Pinellija, vode njegovi sinovi Luca i Michele. Solidea proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na u njihovu web shopu,

P. R.


Tagged: , , , , , ,