Walkmaxx: Stil i moda zdravog hoda

U zagrebačkom City Centru One West održana je prva Walkmaxx revija naziva ‘Stil i moda zdravog hoda’ na kojoj su predstavljene četiri nove linije obuće za proljeće i ljeto.Umjesto manekena, po pisti su hodale osobe iz javnog života koje preferiraju upravo Walkmaxx: Sandra Bagarić, koja je i zaštitno lice branda, glumice Mia Begović, Nada Abrus i Jasna Bilušić, legenda modne scene Zvončica Vučković i voditeljica Anja Alavanja, glumci Aleksandar Cvjetković i Lujo Kunčević, producent Tomo in der Mühlen i operni pjevač Ronald Braus.

Walkmaxx kolekcija proljeće/ljeto 2017. za nju i njega odlikuje se modernim dizajnom, prozračnim materijalima, zanimljivim uzrocima i bojama te uspješno spaja udobnost, modu i stil.

‘Iznimno sam aktivna osoba i upravo sam u Walkmaxxu pronašla ono što mi je potrebno za ugodniju i udobniju svakodnevicu! Budući da zbog poslovnih obveza jako često nosim visoke pete, neopisivo mi je zadovoljstvo uskočiti u moje Walkmaxxice jer tada doista hodam neopterećeno, lagano i sa stilom!’, istaknula je Sandra Bagarić.

Uz predstavljanje novih Walkmaxx modela obuće, uzvanici su mogli razgledati i prigodnu izložbu fotografija Hrvoja Serdara na temu pokreta te se zabaviti uz tombolu, koktel i druženje.

Novi modeli Walkmaxx obuće idealni su za nadolazeće tople dane i mogu se nositi u baš svim prigodama – od onih poslovnih do onih u opuštenim privatnim trenucima. Ono što ovaj brand od samog početka izdvaja i čini drugačijim je prepoznatljiv zaobljeni potplat koji omogućuje pravilan hod i držanje te slobodno i nesputano kretanje.

S. J.

Tagged: , , , , , , , , , , ,