Who Am I?: Nova kolekcija Subrine Professional

Na manifestaciji Hair Style News Zagreb Subrina Professional svojom je novom kolekcijom ‘Who Am I?’ oduševila publiku.

Naoko prirodan look ili naglašena osobnost jarkim bojama kose, romantične frizure kojoj su baza pletenice ili stroga igra geometrijskom formom, puno novih proizvoda koji su idealni za dodatno stiliziranje kose i postizanje dojma dodatnog volumena kose… Tako bi se na najjednostavniji način mogla opisati nova kampanja ‘Who Am I’ , ali i nova modna sezona slovenskog beauty brenda Subrina Professional predstavljena na ovogodišnjem Hair Style News-u Zagreb.

Za veliki frizerski show Subrine Professional tražila se karta više, a frizerski trojac- Rok Klemenčić, Rok Švajger i Boris Dragan u potpunosti je oduševio brojnu publiku.

Kojih će pet Subrina Professional trendova obilježiti ovu modnu sezonu?

Romantične pletenice
Pletenice su u potpunosti detalji koji dominiraju dnevnim, ali i svečanim frizurama. Mogu se plesti na bezbroj načina, a ovogodišnji hit je stilizirana ‘riblja kost’ koja je odličan detalj za stvaranje podignute svečane frizure. Prilikom promocije ovog trenda frizeri Subrine Professional napomenuli su kako je jako važno pletenice prilagoditi obliku lica, ali i kvaliteti kose. Kad je dobro spletena, pletenica može kosu učiniti bujnom, a običnu dnevnu frizuru primjerenom i za večernje izlaske.

Retro frizure
Posebno one koje koketiraju posljednjom dekadom prošlog stoljeća obilježiti će proljeće 2017-te! Kosa podignuta ‘ na pola’ s naglašenim strogim šiškama i profilom ponovo dolazi na modnu scenu. Stilizirane verzije ove frizure idealne su i za poluduge kose. Ovo je proljeće ponovo u znaku ‘bob-a’, koji je strog, odmjeren i bez šiški. Frizeri Subrine Professional pokazali su tri verzije proljetnog boba kojem je linija ublažena suptilnim proljetnim bojama.

Novi načini šišanja
Geometrijska strogoća ili kreativna zaigranost? I jedan i drugi način šišanja kose su hit za ovo proljeće! Frizeri Subrine Professional pokazali su kako kombinirati asimetriju i undercut, ali i pokazali kako na kratkim kosama napraviti zanimljive detalje poput stiliziranih ‘stepenica’ koja optički sužavaju vrat i naglašavaju profil frizure. Govorimo li o dugoj i poludugoj kosi ona je šišana stepenasto s naglašenim šiškama ili bez njih.

Jednobojna ili potpuno divlja boja kose
Mirna, ali dominantna boja koja nalikuje prirodnim nijansama kose s jedne strane ili jarka, upečatljiva i dominantna boja s druge strane. Subrina Professional ovog proljeća donosi obje verzije kad je u pitanju koloristika. Mirno nijansiranje blond i smeđih tonova idealno je za one koje žele pokazati kreativnost neobičnom formom frizure. Za one koje vole jednostavno ošišanu frizuru (bob ili ravno ošišanu dugu kosu) dana je mogućnost naglašavanja individualnosti kroz boje. One su ili hladne (poput ljubičaste i plave), nježno ružičaste ili žuto-narančaste koje su u korak s modnim trendovima na pistama.

Uredan muškarac
Subrina Professonal puno pažnje posvećuje i muškom šišanju i stiliziranju brade. Ovog proljeća buntovnost muškarca je prigušena urednom frizurom koja u svojoj asimetričnosti naglašava razdjeljak i profil. I brada je uredna, njegovana Subrina Professional proizvodima za bradu, bojom izjednačena s kosom. Frizeri Subrine Professional su stvarajući trendove za muškarce naglasili kako je važan i način stiliziranja. Posebno su pokazali novitet- puder za naglašavanje volumena koji na magičan način daje volumen ali i poletnost muške frizure.

A. P. / Foto: Nikola Zoko

Tagged: , , , , , , , , ,