Wrestling show: Prvi hrvatski kečeri

Prvi hrvatski kečeri u nedjelju, 19. veljače (21 sat) u zagrebačkom klubu Močvara, organiziraju meč u kojem će se za prestižni pojas Prvaka Hrvatske boriti čak četiri kečera i to u eliminacijskom meču.
Ovo je prvi puta da se u Hrvatskoj održava meč za Pojas Prvaka Hrvatske u Eliminacijskom meču stoga ćemo vam u kratkim crtama pokušati objasniti o kakvoj se borbi radi.

Eliminacijski meč: Meč u kojem je sve dozvoljeno kako bi se došlo do pobjede. Protivnika se iz meča može izbaciti na klasični kečerski način. Potrebno je protivnika tri sekunde zadržati leđima na podu u položaju ‘pin’ ili ga natjerati da se preda koristeći kečerske zahvate. Pobjednik meča je onaj koji zadnji ostane u ringu. S obzirom da ovaj meč nosi i veliku nagradu koja je ovoga puta pojas Prvaka Hrvatske, možemo očekivati ekstremne poteze i udarce, žestoku borbu raznim predmetima, razne skokove, a naravno kao i uvijek jake i vrlo opasne zahvate i padove.

Grimm vs. Genesis vs. Hardcore Stevo vs. Frozen Fire

U ovom će se meču boriti četiri kečera i od njih svaki ima svoju priču zašto je u ovom meču. Naime, trenutačni Prvak Hrvatske, Frozen Fire, već neko vrijeme daje svoju riječ kako će dobiti priliku onaj koji mu dokaže da je dovoljno dobar, jak i uspješan, no u tome se često izvlačio i raznim trikovima si pokušavao namjestiti što lakšeg protivnika kako bi što duže ostao na tronu. No, konačno imamo i službenu najavu meča u kojemu će Frozen Fire braniti svoj pojas protiv tri vrijedna protivnika.

Grimm svoju priliku zaslužuje tako što iza sebe nema niti jedan čisti poraz u kojem ga netko nije prevario ili izigrao. Osim Grimma, koji je sam zaslužio priliku za sebe, tu je i Hardcore Stevo, koji je već jednom imao priliku za osvajanje pojasa, ali tu su mu priliku, kako kaže Ućo, uništili plaćenici tadašnjeg šefa organizacije Frozen Firea. Iz tog je razloga zadnji put u Močvari, Ućo prekinuo Frozenov govor i zatražio ponovnu priliku za svog tag tim partnera Hardcore Stevu. U tom meču uz pomoć trenutne šefice Suzane Black, koja je u ring došla s očitom namjerom da zbuni Frozena, Ućo pobjeđuje i osvaja priliku za Hardcore Stevu.

Time dolazimo i do Genesisa, koji ni u kakvoj priči, niti teoriji svoju priliku ne zaslužuje. Nije problem samo to što je on trenutačno najveće zlo i najveća prijetnja hrvatske kečerske scene. Niti to što je više puta svojim upadanjem u program ili nelogičnim izlaskom sa scene prekidao zanimljive borbe. On zapravo do sada nikada nikoga nije pobijedio. Kako je onda upao u meč? Preko veze. Preko bivšeg voditelja organizacije Frozen Firea, koji je njegovo sudjelovanje iskoristio samo kako bi on lakše došao do još jedne pobjede. Iz svega je navedenog očito da Frozen i Genesis ne odustaju od svoje prljave igre i da će meč biti pun prljavih trikova. Ali kako će se ova priča završiti? To možete saznati samo na jedan način. Potvrdite svoj dolazak u Močvaru i saznajte tko će iz meča izaći kao Prvak Hrvatske!

Saznajte više o radu Prvih hrvatskih kečera: www.prvihrvatskikeceri.com

K. M.


Prvi hrvatski kečeri: Arian vs. Debelo Đubre u Kavezu smrti

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,