Zadar zaplesao uz Footloose

Zadarski Forum zaplesao je uz svjetski hit muzikl u hrvatskoj izvedbi ‘Footloose’.
Footloose-ZadarPoznate melodije popraćene odličnom glumom i smješnim trenucima zabavili su brojne Zadrane i turiste. Jedinstvena izvedba svevremenskog hita do posljednjeg mjesta ispunila je prekrasan trg Forum, a u veseloj ljubavnoj priči pod zvjezdanim nebom tik uz more uživala je i glazbenica Natali Dizdar.

Plesni brojevi sa zanimljvim scenskim zapletima uz vrhunsku produkciju i zvjezdano zadarsko nebo oduševljavali su iz minute u minutu, a već tradicionalni poljubac glavnih glumaca Maje Šuput u ulozi Ariel i Nikole Milata u ulozi Rena McCormacka, izazvao je ovacije publike.

‘Zaista sam oduševljena zadarskom izvedbom. Prekrasan ambijent Foruma, pogled s pozornice na more i energija zadarske publike stvorili su jedinstvenu atmosferu u kojoj smo svi zajedno uživali’, izjavila je pjevačica i glumica Maja Šuput.

Tim BGLAD produkcije i mjuzikla Footloose još je jednom oduševio, a sjajna koreografija, raskošna produkcija, šareni kostimi, odlična glazba i uvježbanost ansambla zajamčili su pravi broadwayski doživljaj..

Footloose


 

Pročitajte još: Footloose zatvorio sezonu u Zagrebu

Tagged: , , , , , , , , , , , ,