Zaigraj kao Pelé!

Ako znate koji je nogometaš osvojio tri svjetska prvenstva, u karijeri postigao 1281 gol, proglašen nacionalnim blagom i nosi službenu titulu najboljeg nogometaša 20. stoljeća, onda ste spremni upoznati upravo njega – najvećeg nogometaša svih vremena.Upravo je to ‘slatka’ nagrada koja se može osvojiti u Snickersovu nagradnom natječaju ‘Zaigraj kao Pelé’, a koja najspretnijeg dobitnika može poslati ravno pred vrata legendarnom brazilskom virtuozu.

Dvadeset i pet prijavljenih natjecatelja s najvećim brojem glasova ulazi u uži izbor za glavnu nagradu, a konačnog pobjednika bira stručni žiri od tri člana među kojima je i ‘trener svih trenera’ Miroslav Ćiro Blažević, koji je natjecateljima poručio: ‘Nemojte reći da vas nisam pozvao i da niste imali priliku. Igraj nogomet, izvedi trikove i imat ćeš priliku upoznati nogometnu legendu Peléa. Sine, to se događa samo jednom u životu.’

Sve što je potrebno napraviti jest pronaći sličicu s Peléovim trikom u Snickers čokoladici, snimiti kratak video pokazujući isti taj trik te se prijaviti na stranici www.snickers.com.hr, gdje se mogu pronaći detaljne upute o pravilima natječaja. Prijaviti se možete sve do 2. srpnja kako biste ušli u borbu za glavnu, ‘najslađu’ nagradu – putovanje u Barcelonu na trening s Peléom. Nagradni natječaj traje sedam tjedana, a u svakom tjednu dodjeljuje se po jedna tjedna nagrada – PlayStation 4 Fifa 2017.

C. R.


Biografski film o Peleu


Nogometne legende – Box set (5 DVD)


Tagged: , , , , , , , , , ,