Žene vole pametne muškarce u Zagrebu

Fascinantno mi je kolikim smo glupostima okruženi. Ali ne pišem o pojedincima, već o karakterima, a u pričama izbjegavam donositi zaključke o tome što je ispravno, a što ne – kaže Zlatko Erjavec, autor zbirke humoreski i priča ‘Žene vole pametne muškarce’ koju će premijerno predstaviti u Zavičajnom društvu Virovitičana u Zagrebu.Zagrebačko predstavljanje održat će se u četvrtak, 21. ožujka (17.30 sati) na adresi Zavičajnog društva, Kneza Borne 9, kod hotela Sheraton.

Zlatko Erjavec počeo je pisati u svojoj 60. godini potaknut umjetničkim večerima koje je u Virovitici organizirao Robert Roklicer, a koji je prvi primijetio kako njegove priče razvedravaju publiku. Nakon Roklicerove smrti, objavljivanje knjige podržali su pojedinci i tvrtke u Virovitici i Erjavec je svojim pričama dosad nasmijao publiku u Vukovaru, Daruvaru, Čazmi, Orahovici i Belom Manastiru.

‘Pametni muškarac’ iz Virovitice stiže u pratnji Zlatka Kovačevića Saxe, njegova baritona i gitare na kojoj izvodi country i blues evergreene. Knjigu će predstaviti Sandra Pocrnić Mlakar, urednica nakladničke kuće Beletra, također članica Zavičajnog društva Virovitičana u Zagrebu.

R. I.


Tagged: , , , , ,