ZKM: Premijera Škole za anđele

Autorski projekt Mirne Rustemović i Dine Pešuta ‘Škola za anđele’ bit će premijerno izveden u subotu, 7. prosinca, u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM).
Škola za anđeleRiječ je o predstavi za djecu od četiri do 11 godina koja je nastala u suradnji ZKM-a i Akademije dramske umjetnosti, kao diplomska predstava Marijane Martelock na Odsjeku produkcije.

‘Škola za anđele’ je božićna pripovijest o trima anđelima koji se unatoč svim naporima ne mogu uklopiti u anđeoski svijet jer sve zadatke rade pomalo naopako. Stoga dolaze u školu za anđele na popravni ispit tijekom kojeg  moraju naučiti ono bitno – da je najvažnije pomagati jedan drugomu. Predstava je edukativna i ima interaktivni karakter, a i vrlo zabavna s mnogo songova i maštovitih dosjetki te djeci pruža istinski užitak između igre i učenja. U ‘Školi za anđele’ glumi Nina Violić, te studenti Domagoj Janković, Dubravka Lelas i Adrian Pezdirc. Kostime, scenu i dizajn predstave osmislili su Irena Bakić, Iva Ćurković i Sonja Halapir, dok je skladatelj Vid Hribar. Vizualni identitet predstave potpisuje slikarica Ela Svalina.

ZKM

Tagged: , , , , , , , , , ,