Zoran Predin: Singl U mojim očima

Zoran Predin, cijenjeni slovenski kantautor i nekadašnji frontmen grupe Lačni Franz pjesmom ‘U mojim očima’ najavljuje novi studijski album  ‘Kosa boje srebra’.

Zoran Predin - U mojim očima‘Sve svoje nove pjesme podjednako volim pa mi je uvijek bilo teško odabrati onu, koja će se prva predstaviti publici. No, danas nemam takvih briga. Dame imaju prednost, a pjesma ‘U mojim očima’ pjeva baš njima i o njima. O damama, koje su u duši ostale zauvijek mlade. Kult mladosti je ostario i nije više u modi. Danas smo moderni mladi po duši’, kazao je Zoran Predin o novoj pjesmi.

Zoran Predin - Druga žena u haremuNovi studijski album ‘Kosa boje srebra’ donosi 11 pjesama, a naslovljen je po pjesmi koju je Predin posvetio prijateljici, preminuloj klavijaturistici EKV-a Margiti Stefanović. Iztok Turk (Videosex, Laibach ) napravio je elektronske loopove na koje je Zoran Predin Quartett – Janez Dovč, Robert Pikl, Goran Krmac – snimio glazbu na doista inovativan način. Puno poetike, erotike i potrebna doza crnog humora… tako bi ukratko glasila najava novog albuma. A karte će biti otkrivene 15. listopada kada album ‘Kosa boje srebra’ izlazi u nakladi Aquarius Recordsa. Zoran Predin u svojoj je bogatoj umjetničkoj karijeri objavio 32 autorska albuma i tri zbirke poezije, a početkom godine i zbirku priča ‘Druga žena u haremu’. Skladao je glazbu za filmove i kazalište, iskušao se u raznim glazbenim stilovima, od rocka do gypsy swinga. Sam kaže kako najbolje tek dolazi.

Aquarius Records
Foto: Žiga Koritnik

Tagged: , , , , , , , ,