Zoster: Čovjek zvani činjenica (video)

Mostarska grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”, koja je četvrti singl s njihova novog albuma ‘Najgori’.

Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez na perkusijama i Miron Rafajlović, koji je odsvirao trube. Spot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik Miki Olabarri.

‘Spot za pjesmu Čovjek zvani činjenica snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa Super 8 analognim filmom, inspirirano serijama B produkcije iz kasnih sedamdesetih. Spot predstavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen’, navodi frontmen benda Mario Knezović.

Album ‘Najgori’ imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane, a svjetlo dana ugledat će ovog proljeća. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje novog albuma, koji je sniman u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

V. R.


Tagged: , , , , , , , , , , ,