Žuja za najmilije: Personalizirana gajba piva

Ožujsko pivo lansiralo je novi proizvod – Žuju za najmilije – personaliziranu gajbu piva koju svi fanovi mogu pokloniti svojim najmilijima za nadolazeće blagdane.
Ideja je bila tržištu ponuditi maštovit i drugačiji blagdanski poklon. Uz Žujinu gajbu za najmilije dolazi set naljepnica koje se mogu zalijepiti na gajbu koja tako postaje personalizirana. Osim osobnih imena članova obitelji, rodbine ili prijatelja, na gajbu se mogu lijepiti i titule poput Prika, Frend, Lega, Najdraža sestra, Pravi susjed, Omiljeni šogor…

Ovaj ultimativni božićni poklon dio je aktualne Žujine kampanje ‘I u budućnosti – ostajemo di smo’ koja je dobila svoje prigodno blagdansko ruho. Novi TV spot s već poznatim Žujinim protagonistima Goranom Navojcem, Goranom Bogdanom i Reneom Bitorajcem pokazuje budućnost u kojoj su se stvari vratile u normalu, vrijeme u kojem ćemo bezbrižno moći uživati u blagdanima u krugu obitelji.

‘Pred nama su blagdani, mnogima omiljeno doba u godini. No, ovi će blagdani biti drugačiji od onih na koje smo navikli. Kako bismo ipak zadržali taj optimističan duh, osmislili smo poklon koji će izmamiti svima osmijeh na lice. S personaliziranim porukama poručujemo da smo si blizu i da smo zajedno, te da mislimo na svoje najmilije iako možda nismo fizički jedni uz druge’, istaknula je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

I. S.


Tagged: , , , , , , , , , ,