Ivanišević i Ćorić podržali turnir tenisača u kolicima

U organizaciji Teniskog kluba Sirius, u Zagrebu se od 22. do 25. lipnja održava Sirius Open, međunarodni teniski turnir za osobe s invaliditetom. Turnir se tradicionalno igra već osmu godinu na terenima Nacionalnog teniskog centra na Zagrebačkom velesajmu. Između ostalih, turnir su podržali mladi tenisač Borna Ćorić i legendarni Goran Ivanišević.Jedan od najboljih hrvatskih igrača Anto Joskić, koji se trenutačno nalazi na 165. mjestu ITF-ove rang liste, raduje se novom izdanju turnira. ‘Jako mi je drago da ću i ove godine nastupiti na turniru! Sirius Open je jako dobro organiziran, atmosfera na turniru je odlična i igrači se super osjećaju. Bit će jako puno dobrih igrača i nadam se dobrom rezultatu’, istaknuo je Joskić.

Priliku za naslov tražit če 37 natjecatelja i natjecateljica iz 12 zemalja svijeta (33 natjecatelja muškoj kategoriji i četiri u ženskoj). Organizatori su posebno ponosni na dugu tradiciju koja Zagreb svrstava na svjetsku kartu teniskih turnira, a Sirius Open među najpoželjnije turnire za osobe s invaliditetom.

‘Osim iznimnog truda koji cijeli tim ulaže u organizaciju turnira, njegujemo i prijateljstvo s igračima koji se svake godine rado vraćaju u Zagreb. Najljepše je vidjeti igrače koji cijene vrijednosti na kojima je turnir izgrađen, a to su pozitivan duh, zabava, ali i vrhunski tenis. Želimo ih bolje upoznati s našim gradom, kako bi im uspomene na Zagreb bile što ljepše!’, poručio je Bojan Kovač, direktor turnira.

M. K.


Dokumentarac o Goranu Ivaniševiću


Četvrtak na ZFF-u: Premijera Goranovog Wimbledona

Tagged: , , , , , , , , ,