Pips, Chips & Videoclips na krovu MSU-a

Ljeto u MSU, ponovo je pokazalo da postaje nezaobilazna stanica svih istinskih zaljubljenika u dobre provode i kvalitetne rock koncerte. Ne čudi stoga da je čak desetak dana unaprijed bio rasprodan koncert Pips, Chips & Videoclipsa te da je krov Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu bio pretijesan za sve one koji su željeli uživati u još jednom nezaboravnom nastupu ovog jedinstvenog benda.Pips, Chips & Videoclips (foto Tomislav Miletić-Pixsell)Pipsi ni ovoga puta nisu zakazali, a u gotovo dvosatnom koncertu stvorila se ponovo odlična kemija između publike i benda koja je rezultirala da je svaka nova pjesma dočekana s oduševljenjem i da je zapravo sam završetak koncerta svima bio najteži trenutak večeri.

Ipak prisutni su se složili u jednom, da su Riper i Pipsi s vremenom sve bolji, a da njihovi hitovi već polako poprimaju kultni status koji se uspješno prenosi s generacije na generaciju. A upravo je bilo zanimljivo vidjeti nekoliko različitih generacija koje su s jednakim žarom pjevali sve pjesme, ne odustajući ni jednog trenutka u namjeri da svaki trenutka koncerta bude jednako uzbudljiv i zanimljiv. I Pipsi su ponovo uspjeli. Održali su još jedan koncert o kojem će se dugo pričati i koji može biti najbolji smjer i pokazatelj i kako treba funkcionirati hrvatska rock scena.

Pips, Chips & Videoclips je sigurno zagrijao atmosferu za sve ono što slijedi, a Ljeto na MSU već predstojećeg vikenda nudi nastup riječkog sastava Let3, splitski TBF penje se na krov MSU-a, 16. srpnja, a veliku sezonu zatvorit će Psihomodo pop, 23. srpnja.

K. I. / Foto: Tomislav Miletić (Pixsell)


13.6.2016.,Zagreb - Odrzana konferencija za medije u Muzeju suvremene umjetnosti povodom najave programa Ljeto na krovu MSU. Davor Gobac. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
3. Ljeto u Muzeju suvremene umjetnosti

PipsChips & Videoclips feat. Yaya

Trubač: PipsChips & Videoclips feat. Yaya


Pips, Chips & Videoclips-Rockmark
Pipsi predstavili DVD Akustični Walt

Tagged: , , , , , , ,