Poezija to go

Projekt ‘Poezija to go’ program je poticanja čitanja poezije za mlade i sve koji se tako osjećaju. Osmislila ga je književnica Sonja Zubović i umjetnička organizacija Tekston, a zaživio je na društvenim mrežama 15. kolovoza 2015.  
Poezija to goPoeziji je pružena nova šansa uz pomoć digitalne komunikacije koja sublimiranu poetsku emociju u kratkoj formi lako i brzo otvara mladima. Projekt na facebooku prati i do 15.000 ljudi na dnevnoj bazi, a druženje 3. svibnja u zagrebačkom Vinyl baru od 19 sati bit će prvi iskorak ‘Poezije to go’ izvan internetskog medija.

Radio 101 prepoznaje ono što je mladima bitno i srcu vidljivo te je medijski pokrovitelj prvog druženja s pjesnicima u okviru ovog projekta na kojem će nastupiti: Ružica Cindori, Diana Burazer, Robert Roklicer, Darija Žilić, Lada Žigo, Aleksandra Orlić, Sanja Lovrenčić, Božica Brkan, Silvija Šesto i Sonja Zubović.
Poseban gost među pjesnicima  je Luka Bulić. No, gost može biti i pjesnik ili pjesnikinja javnosti još nepoznat koji tek  čeka da bude prepoznat. Nekoliko slušatelja Radija 101 također imaju jedinstvenu mogućnost sudjelovanja sa svojim pjesmama . Javite se sa svojim  pjesmama na facebook profil  Poezija to go –  najkvalitetniji tekstovi bit će uvršteni u program.

S. Z.