189. Samoborski fašnik u znaku filma

Cannes, Berlin, Venecija – Samobor!
Samoborski fašnik 2015Od 6. veljače središte Samoborske fašničke republike biti će upisano u niz najveselijih svjetskih filmskih odredišta, a njegovo veličanstvo Princ Fašnik i njegovi pomagači Sraka, Sudec i Fiškal već danima dogovaraju dolazak maskiranih holivudskih i bolivudskih zvijezda i zvijezdica na 189. Samoborski fašnik. Crveni tepih je nabavljen, plakati su otisnuti, stoga pripremite svoje maske, mobitele namjestite na snimanje i budite spremni na ‘Let iznad Srakinog gnezda’.

Filmski motivi dominirat će dekoracijom na svim lokacijama na kojima će se odvijati programi od 6. do 17. veljače, od pozornice na glavnom Trgu fašničkih velikana, okolnim ulicama i zabavnim parkom pa sve do klizališta u prostoru bivše vojarne Taborec. Pripremljeni su brojni programi i radionice za najmlađe i odrasle, uz sudjelovanje vrtićkih i školskih grupa, uličnih zabavljača te tradicionalnu povorku i tabore mjesnih odbora.

Dakako, dodatni motiv za let iznad Srakinog gnezda bit će i odličan glazbeni program s nastupom najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene, ali i iz susjednih zemalja. Sve informacije o Fašniku mogu se naći na www.fasnik.com te popularnim društvenim mrežama. Organizator 189. Samoborskog fašnika je Turistička zajednica grada Samobora, a pokrovitelji Grad Samobor, Hrvatska turistička zajednica i Zagrebačka županija.

S. F.


Pročitajte još: Samoborski fašnik: Imamo vizu, skurimo krizu , Vodonepropusni Samoborski fašnik


 

Tagged: , , , , , , , , , ,