2. Wine & Music: Odlična atmosfera unatoč hladnoći

Drugo Wine & Music kušanje vina i delicija u organizaciji tvrtke Eno expert održano je na terasi zagrebačkog caffe bara Finjak u Vlaškoj 78. Unatoč hladnoći, uobičajenoj za ovo doba godine, okupilo se dvjestotinjak vinoljubaca, što je vrlo blizu punog kapaciteta kojeg ovaj prostor može primiti.2-wine-musicŠto Wine & Music čini drugačijim i zašto ga publika toliko voli, da se iščitati iz izjave jedne posjetiteljice: ‘Meni je divno, glazba u mom stilu, opuštena i kao da smo u Parizu. Ljudi fini, umjereni u ponašanju i konzumaciji. Divno i otmjeno!’

I na drugom Wine & Musicu uživanje u vinima pratilo je nadahnuto muziciranje jazzy dueta Small Change, pjevačice Ane Lovrenčić i gitarista Eduarda Jimmyja Matešića, a uz vina vinarija Jokić, Škaulj, Agro Maleš, Masvin, Badel 1862, Stručić, Tošić, Kos, Vineda i Pinkert, gosti su mogli kušati delicije kao što su drniški pršut Agro Maleš, fini sirevi Paške sirane i slavonski suhomesnati proizvodi Matijević.

U odličnoj atmosferi, finim vinima i ukusnim zalogajima, uz ostale su vinoljupce uživali Matija Vuica i Jurica Popović, Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš, Ivica Propadalo, Mladen Puljiz, a Wine & Music je za svoju subotnju večer odabrao i Đelo Hadžiselimović.

S. M. / Foto: Julio Frangen


wine-music
2. zagrebački Wine & Music

Tagged: , , , , , , , ,