2Cellos obradili hit Wake Me Up

Nakon niza rock obrada, 2Cellos su svoj pečat dali i jednom plesnom hitu – za novi spot i singl odabrali su Aviciijev hit ‘Wake Me Up’. Snimljen je u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije. U samo jednom danu skupio je gotovo 270.000 pogleda.

U spotu nas naši slavni virtuozi vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih satova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini.

Pjesma će biti objavljena na novom, trećem studijskom albumu ‘Celloverse’ (Portrait/Sony Music Masterworks/Menart) koji izlazi 27. siječnja. Pred 2Cellos je još jedna zanimljiva godina i, naravno, svjetska turneja koja počinje u veljači.

2Cellos-Wake me upAlbum su producirali Luka Šulić i Stjepan Hauser. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Do sada smo s novog albuma imali prilike čuti: ‘The Trooper Overture‘ (Iron Maiden/Rossini ‘William Tell Overture’), AC/DC ‘Thunderstruck‘ (video ima više od 31 milijun pogleda) te ‘I Will Wait‘ (Mumford & Sons). Na albumu će biti i ‘They Don’t Care About Us’ (Michael Jackson), ‘Live and Let Die’ Paula McCartneya na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang, te originalna pjesma Luke i Stjepana ‘Celloverse’.

M. L.


Pročitajte još: Predsjednik Josipović odlikovao 2Cellos , 2Cellos: Shape Of My Heart , 2Cellos i na vinilu , Andrea Bocelli i 2Cellos: Koncert za pamćenje


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,