3. utrka RangerRUN u Lonjskom polju

Pod sloganom ‘Probudi Rangera u sebi!’ treću godinu za redom moći ćete trčati za promicanja zaštite prirode i buđenje svijesti o očuvanju prirodnih ljepota.

Utrka RangerRUN 2023 održat će se 16. rujna u Krapju – selu graditeljske baštine s početkom u 15 sati.

Utrka je zanimljiva i jedinstvena jer se trči uz Krapje đol – prvi ornitološki rezervat u Hrvatskoj te pored posavskih konja, podolskih goveda, turopoljskih svinja, karakterističnih posavskih drvenih kuća i uz rijeku Savu. Zahvaljujući brojnim sponzorima startni paket je bogat i privlačan, a vrijedne nagrade za najbolje – nema toga domaćeg ili stranog natjecatelja koji prvi puta dođe, a da se neće vratiti.

Treća utrka RangerRUN namijenjena je rekreativcima svih skupina, zato se već sada prijavite na Stotinka.hr i probudite rangera u sebi.

Prilikom dolaska u Krapje, obratite pozornost na vrijeme. S obzirom na regulaciju prometa i zatvaranje dijela ceste zbog održavanja utrke preporučujemo da od Novske dođete preko Stare Subocke i Plesma.

Nakon završetka utrke natjecatelje i druge posjetitelje Parka zabavljat će rock band Stela i kometi.

‘RangerRUN utrka postala je brend s bitnim ciljem održavanja. Dođite, istrčite bilo kraću ili dužu rutu i uvjerite se u doživljaj i uspomenu manifestacije’, riječi su jednog trkača utrke RangerRUN-a s kojim bi se mnogi složili, zato prijavite se na RangerRun, a prijave su već otvorene.

A.J. / Foto: RangerRUN


Novogodišnja utrka uz slovensku granicu


Tagged: , , , , , , , ,