4. Međunarodna G.E.T. konferencija o eno-gastro turizmu

U organizaciji Udruge za kulturu stola G.E.T. u Iloku će se od 16. do 17. veljače, održati 4. Međunarodna konferencija o eno-gastro turizmu. Organizatori su okupili istaknute turističke stručnjake i predstavnike značajnih turističkih institucija u Hrvatskoj i Sloveniji, kako bi raspravljali o trendovima i izazovima u turističkom sektoru, razmijenili najbolje prakse i potaknuli raspravu o važnosti jačanja suradnje javnog i privatnog sektora za održivi razvoj eno-gastro turizma.Konferencija je dvodnevna, a namijenjena je profesionalcima iz eno-gastro i turističkog svijeta svih segmenata – vinarima, proizvođačima delicija, ugostiteljima, trgovcima, touroperatorima, turističkim djelatnicima, marketinškim agencijama, institucijama, ulagačima i svima ostalima zainteresiranima iz cijele regije.

Dosadašnje G.E.T. konferencije su održane s velikim uspjehom uz podršku udruga i institucija, a pokazale su korist u smislu edukacije i poslovnog povezivanja za sve sudionike. Ovogodišnja konferencija održava se uz pokroviteljstvo predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore, Grada Iloka, Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije i Turističke zajednice grada Iloka te uz podršku prijatelja, sponzora i oglašivača (Pleter-usluge, Lana Karlovačka tiskara i zlatni sponzor Iločki podrumi).

Program konferencije podijeljen je u dva dijela. Prvi dan, petak, 16. veljače, donosi radionicu na kojoj će sudionici imati priliku upoznati različite stilove Traminca Iločkih podruma, prezentaciju turizma Iloka i dodjelu regionalnog trofeja nagrade u vinskom turizmu Bijelog grozda. Subota je rezervirana za predavanja i primjere dobre prakse, nakon kojih će biti otvorena rasprava s ciljem donošenja zaključaka i mogućih rješenja za održivi razvoj eno-gastro turizma. Satnica događanja i ostale informacije nalaze se na službenoj web stranici konferencije.

GET


Tagged: , , , , , , , , ,