5. rođendan Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka

Udruga Sve za nju je u svojim prostorijama u Zagrebu obilježila sedam godina od osnivanja i pet godina rada Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima.
Udruga Sve za nju-5. rođendan Centra za psihološku pomoćProslava je organizirana u sklopu Dana otvorenih vrata udruga na poziv Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske kojom prilikom su se svi posjetitelji mogli upoznati s radom Udruge i Centra.

Kratkim pregledom rada predsjednica Udruge dr. Almenka Balenović i voditeljica Centra, Ljiljana Vukota, istakle su uspješan rad Udruge i Centra. Među brojnim čestitkama našle su se i čestitke predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i bivšeg predsjednika Ive Josipovića, liječnika i drugih stručnjaka. Najbrojnije među gostima bile su članice Udruge, korisnice Centra i članovi njihovih obitelji. Među uzvanicima bili su i predstavnici mnogih institucija (Sabora RH, Ministarstva zdravlja, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Zavoda za javno zdravstvo dr. Andija Štampar, Grada Zagreba, Hrvatske psihološke komore, mnogi poslovni partneri, predstavnici udruga i drugi) s kojima Udruga surađuje i koji su uz čestitke izrazili dalju podršku radu. Posebno topla bila je čestitka Gordane Sobol, Željke Antunović, i Lane Jurčević koje podršku Udruzi pružaju od osnivanja.

Uz prigodan domjenak, dar Podravke, te delicije za koje su se pobrinule korisnice, bila je to prava proslava petog rođendana Centra za psihološku pomoć. Prigodnim videom podsjetili su na otvaranje Centra i odali poštovanje jednoj od osnivačica i svojoj prvoj predsjednici Udruge Vesni Andrijević Matovac.

F. M.


Sve za nju-Keune Keune od srca – Sve za nju


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,