6. Tjedan turskog filma u kinu Europa

Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Yunus Emre Institut predstavljaju šeti po redu Tjedan turskog filma u Zagrebu koji će se održati od 23. do 28. svibnja u kinu Europa. Tijekom šest dana zagrebačka publika moći će uživati u 13 dugometražnih filmova.

I ove godine organiziran je program za djecu. U subotu 27. i nedjelju 28. svibnja u 11 sati djeca mogu uživati u dječjem filmu iznenađenja, a nakon projekcije svi zajedno mogu se zabaviti na besplatnoj kreativnoj radionici i izraditi zanimljive poklone s turskim motivima.

Svečano otvorenje šestog po redu Tjedna turskog filma je u utorak, 23. svibnja u 19 sati, u kinu Europa, a otvorit će ga film ‘Filozof iz štale’ (2014.) redatelja Müfita Cana Saçıntıja.

Ulaznice su potrebne samo za svečano otvorenje. Besplatne ulaznice dijelit će se na blagajni kina Europa i možete ih preuzeti na blagajni kina u nedjelju, 21. svibnja, od 16 sati, a u ponedjeljak 22. svibnja i na dan otvorenja u utorak, 23. svibnja, od 14 sati.

Ulaz na sve projekcije Tjedna turskog filma je besplatan i ulaznice nisu potrebne. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno.

Više informacija o Tjednu turskog filma i rasporedu projekcija potražite na www.turski-film.com ili na Facebook stranicama Tjedna turskog filma.

T. F.


5. Tjedan turskog filma

4. Tjedan turskog filma

Tjedan turskog filma
Tagged: , , , , , , , ,