9. rođendan revitaliziranog Westgatea

Westgate Shopping City je povodom 9. rođendana ugostio novinare kojima su se obratili Otto Barić, direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City) i Denis Čupić, direktor F.O. / Grupe (kojoj je povjereno upravljanje Westgateom) i naglasili da se kupovni centar revitalizira te se otvaraju nove trgovine i restorani te zabavni sadržaji.Među najvećim novostima istaknuto je otvaranje dječjeg kina Kid’s World i kuglane Rock’n’Bowl. U proteklim tjednima u Westgateu su svoja vrata otvorili brend obuće ShoeSelection, home decor trgovina Percasa, Vistini Ottica je doživjela rebranding, a ovaj tjedan se otvara trgovina Tedi, i to u obliku flagship storea, odnosno njihove najveće trgovine u Hrvatskoj, te knjižara AB Bookshop.

Obogaćena je i gastronomska ponuda Westgatea. Restoran otvara AliKebaba, a otvaraju se i restorani u dječjoj igraonici, burger shop kao i razni caffe barovi.

‘Prije šest mjeseci smo preuzeli ovaj odgovoran posao i u dogovoru s danas isključivim vlasnikom napravili smo koncept revitalizacije Westgatea”, istaknuo je Otto Barić. ‘Angažirali smo gospodina Čupića i njegovu tvrtku koji su zaduženi za operativno upravljanje Centrom, a sve u svemu – dosadašnje brojke posjećenosti Centra i potrošnje nam pokazuju da idemo u dobrom smjeru.”

Denis Čupić iz F.O. / Grupe predstavio je nove trgovine, ugostiteljske objekte i zabavne sadržaje te se osvrnuo na prve promjene koje su napravljene: ‘Centar je do sada imao komunikaciju da je Westgate centar visoke mode i zagrebački centar. Mi smo se od prvog dana nakon preuzimanja okrenuli obitelji kao našem najvećem potrošaču, i stanovnicima područja oko Westgatea – sjeverozapadu Zagreba, Zaprešiću, Samoboru, Krapini, Zagorju… Ta područja imaju dobru platežnu moć, ali nemaju sadržaja, a s izmjenom gastronomije u Centru, otvaranjem dječjeg kina i kuglane – Centar postaje središnje mjesto zabave i shoppinga za cijelu obitelj’, rekao je Denis Čupić.

Također je istaknuto da su troškovi tekućeg poslovanja Westgate Shopping Cityja smanjeni, mnogi dobavljači promijenjeni, a u nabavi je danas pravilo da se ide kod konačnog ponuđača. Denis Čupić je dodao: ‘Naše aktivnosti revitalizacije Centra su prepoznate i od strane naših zakupaca. Razgovarali smo sa svim zakupoprimcima, izložili im naše planove za budućnost, a ključni zakupoprimci su i produljili svoje ugovore”.

Rođendanska proslava, koja je bila povod ovom okupljanju, održat će se od 9. do 11. studenog s brojnim zabavnim događanjima.

P. R.


Tagged: , , , , , , , ,