Acro: Interaktivni dizajnerski rokovnici

U zagrebačkoj je Laubi predstavljena druga kolekcije Acro – academic diary rokovnika, koje je osmislila mlada poduzetnica Elizabeta Novaković.

Ivan Veljača, Elizabeta Novaković i Anita DujićAcro rokovnik zamišljen je kao sredstvo koje pomaže studentima, poduzetnicima i svima koji uspješno žele ostvariti svoje ciljeve i steći samoorganizacijske navike, a njegovo novo izdanje izlazi točno godinu dana nakon predstavljanja uspješne prve kolekcije. Osam različitih i šarenih naslovnica krase novu kolekciju akademskog rokovnika, od kojih četiri predstavljaju limitiranu kolekciju čiji su autori poznati ilustratori BooBoo, Tena Letica, Manuela Šumberac i Marko Prokić (f.ckinefine). Nova kolekcija Acro rokovnika jedinstvena je jer po prvi put nudi korisnicima mogućnost dijeljenja njihovih ciljeva i planova s prijateljima na društvenim mrežama te s cijelom Acro online zajednicom. Prvi vlasnici novih izdanja su Ivan Veljača i Anita Dujić Veljača koji su i prisustvovali samome događanju.

Elizabeta Novaković, idejna začetnica ovog projekta, svjesna potrebe ljudi za internetskim povezivanjem i društvenim mrežama, svakom Acro rokovniku pridodala je jedinstveni Acro ID broj povezan sa stranicom www.acro.com.hr. Upravo spomenuti ID omogućava korisniku log in te sign up putem facebooka. Fotografije će se uz pomoć hashtaga #GOALACHIEVER na Instagramu i/ili Facebooku automatski učitavati na web stranicu, a studenti i poduzetnici moći će pratiti jedni druge i uspoređivati životne ciljeve.

Nakon velikog uspjeha prve kolekcije, u planu je širenje na inozemno tržište, stoga je ovogodišnja kolekcija na engleskom jeziku, a svoj Acro rokovnik moći ćete naručiti putem web shopa gdje god se nalazili.

Acro / Foto: Mateja Vrčković

Tagged: , , , , , , , ,