Adria Business Network: O franšizama s Ljiljanom Kukec

Franšize su važna poduzetnička tema koje su vrlo dinamičan sektor poslovanja, no o tome vrlo malo poduzetnika zna, a u isto vrijeme franšize su formula koja jedan uspješan posao klonira u mnogo njih. Ljiljana Kukec, gošća Adria Business Networka, spremna je za vaša pitanja. Iz topline kućnog doma, putem Zooma, uključite se u interakciju.Adria Business Network #14 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice Mikris Project Managementa , održat će se u srijedu, 24. veljače (18 sati) putem Zooma.

U prvom dijelu eventa gošća je Ljiljana Kukec, poduzetnica i predsjednica Hrvatske udruge za franšizno poslovanje. Svojim poduzetničkim iskustvom koje je stjecala u Italiji i Švicarskoj, gdje je imala konzalting ured, savjetima će osvijestiti važnost franšiznog poslovanja. Predavačica je kolegija Franšizno poslovanje na Sveučilištu u Luxembourgu i na Veleučilištu Vern te Europskoj poslovnoj školi Zagreb. Jedna je od osnivačica Europskog franšiznog instituta, koji je partner Institutu Education four Entrepreneurship (E4E) i u odboru je za izdavanje Certifikata europske franšizne kvalitete. Osim toga, jako drži do umrežavanja pa je i u upravnom odboru Europske franšizne federacije te članica Svjetskog franšiznog vijeća.

U drugom dijelu događaja prisutni će imati priliku postavljati pitanja na koja će im gošća odgovarati. Događaj će se održati putem Zoom platforme, sudjelovanje je besplatno, a link za prijavu je ovdje. (Meeting ID: 868 0627 2207, Passcode: uZQ36D)

Ako želite saznati još detalja o franšizama, 25. veljače (10 sati) u organizaciji Hrvatske udruge za franšizno poslovanje i Centra za franšize Osijek, održat će se besplatni online 15. Međunarodni franšizni Forum. Partner je Ekonomski fakultet iz Osijeka. Ovdje je link za prijavu

Dijamantni partner događaja je A1. Srebrni sponzor je ManpowerGroup. Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira. Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Croatian Choco Concept. Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress te Radio 92 FM.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , , ,