Alen Islamović i prijatelji: Sudnji dan (video)

Alen Islamović predstavio je novi singl i spot ‘Sudnji dan’ za koji je napisao tekst. Glazbu potpisuje Dragomir Herendić Dragianni, dok su obojica zaslužni za aranžman.

Nova pjesma je reakcija autora na sve loše što se događa u svijetu i poruka da ljubav može pobijediti sve loše. Na ovoj pjesmi Alen je okupio i svoje prijatelje, bivše članove grupe Divlje jagode: Naska Budimlića na bubnjevima i Zlatana Ćehića na bas gitari te Dragomira Herendića Dragiannija, solo gitarista i bivšeg člana grupa Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka. Spot za pjesmu ‘Sudnji dan’ snimio je i režirao Zdravko Valentin.

Nova pjesma ujedno je i posveta četrdesetoj obljetnici snimanja albuma ‘Motori’ na kojem je Alen napisao sve tekstove i obilježio ga svojim glasom kao pjevač Divljih jagoda. Veliku obljetnicu Alen će obilježiti turnejom pod imenom ‘Motori 40’ te nizom koncerata u ovoj godini, a fanove očekuju brojni stari i novi hitovi te odlična svirka.

Osim turneje, Alen Islamovič planira i izlazak novog studijskog albuma najavljenog prethodnim singlom ‘Znak’, a kao član grupe 4 asa dovršava i njihov zajednički novi album.

C. R.Tagged: , , , , , ,