Alen Islamović: Veseli duet s bosanskom Shakirom

Pjesma ‘Nije mi dobro’ novi je službeni singl i spot Alena Islamovića, koji je otpjevao u duetu s Enelom Palavra. Ova mlada pjevačica bosanskih korijena već duže vrijeme živi i radi u Americi te iza sebe ima nekoliko uspješnih samostalnih singlova, a zbog izgleda i nastupa na sceni mnogi je zovu i ‘bosanskom Shakirom’.

Duet ‘Nije mi dobro’, autora Amila Loje i Divne Milovanović, vesela je pjesma zaraznog refrena koji će ovaj dvojac izvesti prvi put uživo na CMC festivalu, 8. lipnja u Vodicama.

‘Enela je vrlo simpatična djevojka čije sam pjesme imao prilike čuti i drago mi je da je oko sebe okupila dobar tim ljudi, pa vjerujem da zbog toga i njene predanost radu je njezin uspjeh zagarantiran. Čim sam dobio ovu pjesmu sjetio sam se nje i tako je krenula naša suradnja. Iako smo pjesmu i spot snimali na dva kontinenta, mislim da smo napravili odličnu pjesmu koju će publika vrlo brzo prihvatiti i pjevušiti. CMC festival je idealno mjesto za njezinu prezentaciju, ali nekako se nadam da će među publikom zaživjeti i prije tako da je možemo svi skupa pjevati u Vodicama’, rekao je Alen Islamović.

Pjesma ‘Nije mi dobro’ najavni je singl Alenova novog studijskog albuma ‘Tajno’, koji će se u prodaji naći krajem ovog mjeseca, a službena promocija bit će upravo u Vodicama na CMC festivalu. Na novom albumu naći će se 17 pjesama od kojih su neke Alenove starije pjesme snimljene u novim aranžmanima.

C. R.


Tagged: , , , , , , , ,