Ana Rucner: Peti element Beck’sperience projekta

Modnim snimanjem u zagrebačkoj kavani Johann Franck okupilo je popularna imena hrvatske glazbene i modne scene, čime je najavljen je bogat program popularnog klupskog projekta Beck’sperience.
Ana Rucner-Beck'sperienceInspirirana aktualnom kampanjom Beck’sa i četiri elementa kao lightmotivom, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović kreirala je četiri haljine u stilu vode, vatre, zemlje i zraka koje je ovom prilikom ekskluzivno odjenula Ana Rucner. Upravo je Ana Rucner peti element i zvijezda Beck’sperience turneje na kojoj će se na violončelu pridružiti nastupu DJ-a Tom Pola u osam odabranih klubova duž naše obale.

Tako je glazbeni crossover koji će obilježiti Beck’sperience turneju najavljen svojevrsnim crossoverom glazbe i mode u organizaciji Beck’sa i Fashion.hr.

‘Veliko mi je zadovoljstvo i izazov biti dijelom ovog glazbenog projekta za kojeg vjerujem da će obilježiti ljetnu sezonu dobrih provoda. Zato pozivam sve ljubitelje Beck’sperience partyja da nam se pridruže i otkriju kako je neobičan spoj violončela i elektronske glazbe dobitna formula za najbolje ljetne tulume’, istaknula je Ana Rucner.

U povodu kreiranja četiri haljine inspirirane kampanjom Beck’sa, Aleksandra Dojčinović je izjavila: ‘Ova ugodna suradnja inspirirana je Becksovom kampanjom 4 elementa i savršeno je povezala modu i dobru glazbu. Haljine koje sam odabrala za Anu predstavljaju moju viziju vode, zraka, vatre i zemlje te potvrđuju da su najbolje stvari uvijek jednostavne. Vjerujem da je ova modna priča odlična najava vrućih ljetnih provoda koji se ne smiju propustiti.’

Modno snimanje je vodio tim u kojemu su hair stilistica Katica Topčić, make up artistica Kristina Pavlov i stilistica Tina Lončar.

Vrući ljetni Beck’sperience tulumi počinju nastupom DJ-a i Ane Rucner 22. srpnja u rapskom klubu Santos, a nastavljaju se u sljedećim gradovima i klubovima:
25.7. Rijeka – Karolina
27.7. Poreč – Byblos
30.7. Opatija – Colosseum
1.8. Makarska – Deep
4.8. Split – Etage
6.8. Zadar – Ledana
8.8. Šibenik – Makari

P. R. / Foto: Franjo Matković


Ana-Rucner-Habanera
Ana Rucner: Habanera iz opere Carmen
Tagged: , , , , , , , , , , , , ,