Andreja Hojnik Fišić: Čarolija u bijelom

Andreja Hojnik FišićPosebno mjesto i još posebnije slastice obilježile su otvorenje izložbe autorice Andreje Hojnik Fišić, simbolična naziva ‘Čarolija u bijelom’ u zanosnom zagrebačkom restoranu Kulinarijat na Opatovini.

Andreja Hojnik Fišić-Čarolija u bijelomLjepota Opatovine i čarolija Andrejinih slika stopili su se i s posebnim okusom slastica by Kulinarijat, dizajnerice kolača Monike Kos. Inspirirana Andrejinim slikama, Monika je ispričala jednu slatku priču, a kušanje slastica, vinom je ‘začinila’ priznata hrvatska vinarka Ana Puhelek iz Vinarije Puhelek. Bijelim desertnim vinom salastice restorana Kulinarijatstvorile su bajku okusa, slike moć ljepote oka a bijele ruže pronijele ljubav. Ljepota zagrebačke noći i Andrejnih slika ostavile su bez riječi mnogobrojne nazočne goste na samom otvorenju izložbe.

KulinarijatKroz ‘Čaroliju u bijelom’ uzvanike je provela šarmantna voditeljica Ljiljana Vinković, a izložbu je otvorila Sanja Klaić Bilić, nagasivši ljepotu i znakovitost bjeline u slikarstvu gospođe Andreje.

Ovom desetom izložbom, Andreja Hojnik Fišić obilježila je i deset godina svoga slikarskog puta.

‘Slikarstvo je moja velika ljubav… moj život i svaki put kada moja slika nađe mjesto u nečijem srcu, doživim novu potrebu i novu ideju za moju slijedeću sliku.

Moja ljubav prema život i pozitivna energija očituje se i u mom slikanju’ – rekla je slikarica prigodom otvorenja izložbe.

Andreja Hojnik Fišić-otvorenje izložbeUz bijele ruže, slastice i vina te čaroliju Kulinarijata prodajna izložba slika Andreje Hojnik Fišić može se razgledati do kraja rujna.

Ivana Rora

Foto: Ivana TG

Tagged: , , , , , , , ,