Antenaplugged: Neno Belan – gost iznenađenja

Karizmatični splitski glazbenik Neno Belan, zajedno s legendom regionalne rock scene Jurom Stublićem i grupom Film, sutra će održati koncert u zagrebačkom Green Gold Clubu.
Neno BelanNakon dva solistička koncerta u Zagrebu, svi ljubitelji Nene Belana sutra, u srijedu, 12. veljače od 21 sat besplatno će moći uživati u izvedbi hitova koji nas vesele kroz godine.

Ambasador koncerta, radijski DJ Saša Lozar s Antene Zagreb poziva sve ljubitelje ovo dvoje glazbenika da u Green Gold Club dođu na vrijeme kako bi osiguralni svoje mjesto i zabavili se na drugom ovogodišnjem Antenaplugged koncertu.

Neno Belan je hrvatski kantautor, pjevač i skladatelj pop-rock i zabavne glazbe. Nekadašnji frontman popularnog splitskog sastava Đavoli, s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području cijele bivše Jugoslavije, nastavio je uspješnu solo karijeru te objavio brojne hitove kao što su ‘Kad se plima diže’, ‘Divojka sa juga’, ‘Srce od leda’ te album ‘Rijeka snova’ koji je njemu i pratećim Fiumensima donio nagradu Porin za najbolji pop album. Nastupio je na svim važnijim hrvatskim festivalima te redovito održava koncerte diljem cijele regije.

Antenaplugged, besplatni su koncerti za najvjernije slušatelje, započeli su prije dvije godine te od tada najslušaniji zagrebački radio vjernim slušateljima poklanja koncerte uživo omiljenih izvođača.

Antena

Pročitajte još: Let 3 i TBF zapalili Antenaplugged , Jura Stublić: Povijesni spektakl u Zagrebu

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,