Antiaging radionice u Doctor Nutrition Baru

U Doctor Nutrition Baru na zagrebačkoj Šalati održana je prva interaktivna radionica Nutrition Master Class, a tema je bila Prirodna antiaging terapija.
Lejla Kažinić Kreho-antiaging radionicaProcesi starenja nisu nezaustavljivi niti nepovratni, rekla je dr. Lejla Kažinić Kreho i predstavila namirnice s najjačim antioksidativnim djelovanjem među kojima su đumbir, kurkuma i piknogenol. Istodobno, upozorila je na opasnost od štetnih tvari koje se nalaze u hrani koju svakodnevno konzumiramo – ksenoestrogene, šećer i umjetna sladila.

Sudionice su imale priliku same napraviti napitke i smoothije koji vraćaju svježinu koži i kosi i pomlađuju tijelo iznutra i izvana. Jedan od njih je klasični antiaging napitak koji se priprema od jabuke, mrkve i lista celera. Sve namirnice koje se koriste u Doctor Nutrition Baru su organskog podrijetla.

Radionicu je pratilo desetak žena različite dobi i nekoliko muškaraca. Na prvoj radionici u Doctor Nutrition Baru bila je i Alis Marić koju na blogu Čitaj knjigu prati sto tisuća čitateljica.

Dr. Lejla Kažinić Kreho članica je Britanskog nutricionističkog društva i autorica šest knjiga o zdravoj prehrani, od kojih je ‘Prehrana 21. stoljeća za žene’ objavljena i u Srbiji i u Sloveniji. Interaktivne radionice i tečajeve s degustacijom dr. Lejla Kreho već je održavala u Termama Čatež, a ovo je prvi put da je radionica održana u Doctor Nutrition Baru, koji je na Bijeničkoj cesti otvoren prije godinu dana.

Sandra Pocrnić Mlakar / Foto: Željko Jovanović


Lejla Kažinić Kreho
Antiaging radionice u Dr. Nutrition Baru

Tagged: , , , , , , , , ,