Art Caffe: Gostovanje svestrane Sandre Bagarić

Sandra Bagarić, prvakinja zagrebačke Komedije, sopranistica, zvijezda brojnih opereta i mjuzikla, glumica i popularno TV lice, gostuje kod Borisa Homovca u 31. emisiji ‘Art Caffe’.Pogledajte emisiju na službenom YouTube kanalu Art Caffe ili na partnerskim televizijama: Z1 TV (četvrtak, 17. lipnja u 18.30 i subota, 19. lipnja u 23 sata) te na TV Jadran, SBTV, RTB HB, TV Šibenik, Vinkovačka Plava TV , TV Dubrovnik, Trend TV , Prigorska TV )

Vesela Sandra progovara o bosanskim korijenima, odnosu prema Zagrebu, prisjeća se profesorice, operne dive Ljiljane Molnar Talajić i redatelja Vlade Štefančića, koji su joj ponajviše odredili profesionalnu karijeru i pomogli na razvojnom putu.

Govori o odgovornosti nasljednice dive Sande Langerholz u glavnoj roli hit mjuzikla ‘Jalta, Jalta’, suradnji u duetima na sceni i u studiju s Martinom Tomčić, nosačima glazbe i koncertima sakralne glazbe, koju snima i izvodi sa suprugom za svoju dušu. Komentira i glasine odnosa s pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem, odnosu prema svom izgledu i izazovima starenja, kao i ambiciju da jednog dana zasjedne u fotelju ravnateljice matične kazališne kuće na Kaptolu.

N. M.


Tagged: , , , , , , ,