Martina Filjak: Let iz Berlina zbog Art Caffea

Martina Filjak najuspješnija je i najtraženija hrvatska pijanistica u svijetu, a zbog gostovanja u ‘Art Caffeu’ doletjela je iz Berlina, gdje živi posljednjih godina.Martina je svojim muziciranjem, ali i izgledom pop zvijezde, potvrdila zvjezdani status, a tome svjedoče i naslovnice prestižnih časopisa na kojima je možete vidjeti. Gostujući u ‘Art Caffeu’ koji možete pogledati na Z1 televiziji u četvrtak, 27. lipnja (18.30) i u subotu u 23 sata, ispričala je mnoge zanimljive stvari. Emisiju možete pogledati i na službenom YouTube Art Caffe kanalu , kao i na partnerskim postajama (TV Jadran, Trend TV, Vinkovačka plava TV, Šibenik TV, RTV HB, SBTV, Prigorska TV).

Martina u opuštenom razgovoru, Borisu Homovcu otkriva kako je tekao njezin profesionalni put, koliko joj je u startu pomoglo to što je odrasla u kući glazbenika, uz pokojnog oca, pijanista Ranka Filjka, a prisjeća se i savjeta svog profesora Vladimira Krpana sa zagrebačke Muzičke akademije, koji su joj kasnije pomogli u karijeri.

Otkriva i kako se o njezinoj karijeri brine nekoliko svjetskih agenata, kako je ovisnica o dalekim putovanjima, koje rituale primjenjuje prije izlaska na pozornicu, kakav imidž i modni stil godinama održava, ima li prijateljstva u glazbenom svijetu i okruženju taštih umjetnika te smatra li kako je profesionalni i privatni život koji vodi uistinu samotnički.

N. M.


Tagged: , , , , , , ,