Mirjana Rakić u Art Caffeu kod Borisa Homovca

Legenda Televizije Zagreb i HRT-a, s 50-godišnjim iskustvom ispred i iza kamera, popularna vanjskopolitička komentatorica, urednica Informativnog programa i bivša predsjednica Vijeća za elektroničke medije gostuje kod Borisa Homovca u ‘Art Caffeu’.Emisiju možete pogledati u četvrtak, 6. svibnja (18.30 sati) i subotu (23 sata) na Z1 televiziji te na službenom YouTube kanalu.  Emisija se prikazuje i na drugim partnerskim postajama RTV HB, Trend TV, Jadran TV, Šibenik TV, SBTV, Vinkovačka plava TV i na Prigorska TV.

Mirjana Rakić prisjeća se rada u Informativnom programu javne televizije nekad i danas, komentira rad današnjih TV reportera i lica s ekrana, prisjeća se intervjua s brojnim svjetskim državnicima, poput Yassera Arafata i Margaret Thatcher. Komentira uspješne žene današnjice, poput Angele Merkel i Kamale Harris. Priznaje kako prati britansku kraljevsku obitelj, pogotovo odnos ljubavi i mržnje javnosti i medija prema Meghan Markle.

Otkriva ponešto o privatnosti, koliko je veliki fan predstava i knjiga, u kojim se svjetskim destinacijama, prije pandemije, najbolje osjećala i laska li joj što je već desetljećima proglašavaju ikonom modnog stila.

N. M.


Tagged: , , , , , , ,