Avenue Mall: Food Palace restorani

Svečano predstavljanje Food Palace koncepta u zagrebačkom Avenue Mallu okupilo je brojne posjetitelje, koji su imali priliku uživati u popularnim pizzama, salatama i tjesteninama te hrvatskim i talijanskim vinima uz prigodne melodije talijanskih evergreena.cantinaAvenue Mall proslavio je otvorenje talijanskog restorana Cantina, čime je zaokružio svoju ponudu raznovrsnih i ukusnih obroka u Food Palace restoranima.

Glavni naglasak druženja bio je na predstavljanju modernog koncepta od sedam restorana prikladnog naziva Food Palace, koji svojim gostima nudi kvalitetnu i raznovrsnu ponudu talijanskih, meksičkih i kineskih jela, kao i specijalitete domaće kuhinje te popularne restorane brze prehrane, McDonald’s i KFC.

Posjetitelji svoje iskustvo shoppinga mogu upotpuniti tradicionalnim i brzim obrocima u restoranu Foodie ili ukusnim hamburgerima u McDonald’su i KFC-u, meksičkim tortiljama i umacima u Mexu, popularnim kineskim rezancima u restoranima Wok&Roll i WokMe te talijanskim tjesteninama i pizzama u restoranu Cantina.

Dobrodošlicu je zaželjela direktorica marketinga Andreja Galovec Vodopija i poručila kako je Food Palace postao omiljeno mjesto za poslovni ručak ili međuobrok svima koji su u kratkoj pauzi, jer su kvalitetni i ukusni obroci gotovi unutar pet minuta.

Kao neke od usluga u kojima posjetitelji mogu svakodnevno uživati istaknula je i tri sata besplatnog parkinga u garaži centra, dječju igraonicu, gdje stručno osoblje brine o djeci dok roditelji uživaju u kavi i slasticama iz popularnih kafića i slastičarnice Torterie Macaronte idealan spoj romantične večere nakon izlaska u CineStar kino.

Urbana trattoria Cantina svojim klasičnim jelima tjestenine, rižota i salata u novom i većem prostoru sada je pridružila i najpoznatiji talijanski specijalitet – pizzu, klasičnih i modernih, a opet autentičnih i uvijek svježih sastojaka. Kako su i do sada činili, uz svaki obrok je preporučeno vino autohtonih talijanskih sorti. Uz talijanska vina Cantina nudi i izbor hrvatskih vina te talijanskih grappa i piva.

Prepoznatljiv i u novom lokalu, vizualni identitet Cantine istaknut je proizvodnjom svježe tjestenine koja uz ‘show cooking’ gostima pruža zanimljiv gastro doživljaj. Ako nemate vremena uživati u pogledu, Cantina nudi sva svoja jela i za van u ‘take out’ varijanti.

Cantina caffe je jedan od noviteta gdje u udobnosti fotelje možete popiti kavu uz klasične talijanske slatke zalogaje poput profiterola, crostata ili tiramisua. U jutarnjim satima Cantina nudi svježi početak dana s prirodnim svježim sokom i doručkom kojeg možete kombinirati u akciji s kavom.

P. R. / Foto: Tomislav Huha


Cantina
Cantina: Urbana trattoria u Zagrebu

Tagged: , , , , , , , ,