Baby Dooks & Baby Max: Kreteni u karanteni (video)

Baby Dooks i Baby Max, reper David Vurdelja iz Bolesne braće i njegov 11-godišnji sin Maks, snimili su duhovit glazbeni kućni video u kojem su odrepali pjesmu ‘Kreteni u karanteni’.

Video je Baby Dooks poslao na doradu svome prijatelju i suradniku Danijelu Tipuri Tipiju, koji ga je montirao i uprizorio za YouTube.

‘Pokrenuli smo muzičku izdavačku kuću Dooks&Tips. Dajem nam 6 mjeseci do prve svađe i vrijeđanja preko fejsa’, prokomentirao je ovu suradnju Tipi na svom profilu.

M. T.


Davor Štern i bend Superstary protiv koronavirusa


Davor Štern i bend Superstary protiv koronavirusa

Bivši ministar gospodarstva i poslovnjak Davor Štern te njegov bend Superstary u danima izolacije snimili su zanimljivu pjesmu ‘Covid-19’.

‘Korona je virus, najgori do sad’, od njega se čuvaj bio star ili mlad. Nije obična gripa kako misli ekipa’, stihovi su nove korona pjesme koja se posljednjih dana brzo širi društvenim mrežama.

Poznato je da Šterna krasi glazbeni talent i ljubav prema rock glazbi. Tako je prije 12 godina okupio peteročlani bend u kojem svira klavir te piše duhovite tekstove. Tu su i Goran Ivas na ritam gitari; Željko Marinac na bubnjevima; Hrvoje Šolić, solo gitara i Damir Kukavica, vokal na bas gitari. Upravo je ova vesela petorka, svatko iz svog doma, snimila dionice pjesme koja odmah ulazi u uho.

Nazivaju se i vinil bend kojem još nije istekla garancija. Dečki su to koji sviraju za sebe, odabrano društvo te sve ostale koji vole vječne songove iz 1960-ih i 1970-ih. Nitko od njih ne može igrati nogomet duže od tri minute, ali rock and roll klasike i hitove mogu svirati do jutra. Goran Ivas 1960-ih je svirao u bendu Jutarnje zvijezde s Dragom Mlinarcem. Željko Marinac Mačor magistar je ekonomije i radi kao porezni savjetnik, a usporedno je bubnjao u Zlatnim akordima, Crno-bijelima, Usamljenima i Crvenim koraljima.

Često su se prije koronavirusa okupljali u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici na svirkama, a posljednjih tjedana svoje bližnje i vjernu publiku uveseljavaju iz svojih domova putem društvenih mreža.

T. D.Tagged: , , , , , , , ,