Balada o Pišonji i Žugi na filmu

Promocija prvog trailera za film Jasmina Durakovića i Seje Sexona ‘Balada o Pišonji i Žugi’ održana je u sklopu Sarajevo Film Festivala u sarajevskom kafiću Rajvosa.
Pišonja i ŽugaPilot scene za film snimljene su ovoga ljeta, a promocija trailera je najava za početak online fundraising kampanje koju će putem platforme Indiegogo voditi producentska ekipa filma, kao i velika grupa fanova pjesme po kojoj nastaje film, ali i pokreta New Primitives i Sarajeva iz zlatnih osamdesetih godina prošlog stoljeća. Fundraising kampanja kreće početkom rujna.

Film i TV serija ‘Balada o Pišonji Žugi’ nastaju u režiji Jasmina Durakovića i Seje Sexona (Davora Sučića), dok scenarij, uz Sexona, potpisuje i beogradski pisac i dramaturg Vladimir Đurđević.

U pilot scenama filma igrali su Ivan Đorđević (Pišonja) i Dino Sarija (Žuga) teJelena Gavrilović, Emir Hadžihafizbegović, Haris Burina, Saša Petrović, Monika Romić, Nina Đogo, Mirza Dervišić, a kasnije se očekuje učešće velikog broja glumačkih zvijezda iz BiH i regije.

D. P.


Zabranjeno pušenje-Tri kile, tri godine
Zabranjeno pušenje o kreditima u švicarcima
Tagged: , , , , , , , ,