Barbara Bračun: BBravure po motovunski

U sklopu manifestacije Dani Velog Jože u Motovunu, u galeriji hotela Kaštel, 5. lipnja (17 sati) otvorit će se izložba fotografija ‘BBravure po motovunski’ zagrebačke photo-art umjetnice i pjesnikinje Barbare Bračun. Izložene fotografije su retrospektiva triju njezinih samostalnih izložbi.

Barbara Bračun-izložba-hotel Kaštel-MotovunBarbara Bračun objavljuje na internet portalima, raznim zbornicima, časopisima… Objavljena joj je zbirka poezije ‘Plešem ljubav’, a zastupljena je i u antologiji ‘Pjesnici za mir u svijetu’ (25 pjesnika iz cijeloga svijeta) te prevedena na više jezika. Kontinuirano gostuje po Hrvatskoj i drugim zemljama. Predstavljajući poeziju i zajedno s izložbama fotografija, stvara program kojim sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, a prodajom pjesničke zbirke ‘Plešem ljubav’ pomaže osobama s posebnim potrebama.

Posebno je posvećena fotografiji i do sada se predstavila s više samostalnih izložbi. Njezino poetsko pismo prožima ljubav, a koloritom i motivima svojih fotografija vraća nas u prošlost, komunicira s okolinom, priča nam i osobnu i univerzalnu priču. Osim poezije sve više je zaokuplja prozni izričaj i u pripremi je njezin prvi roman.

P. R.


Barbara Bračun- BiciklArt Barbara Bračun: BiciklArt
Tagged: , , , , , , , , , , , , ,