Bestseller Rachel Hollis: Curo, trgni se!

Rachel Hollis, jedna od najpoznatijih svjetskih blogerica, prije nekoliko godina pokrenula je iznimno uspješnu lifestyle stranicu TheChicSite na kojoj curama diljem svijeta pomaže životnim savjetima, istodobno im bez ustručavanja otkrivajući kaos vlastita života.U ovoj provokativnoj i nadahnjujućoj knjizi u iidanju VBZ-a. Rachel raskrinkava dvadeset laži i pogrešnih uvjerenja koji žene sprječavaju na putu do sretnog, sadržajnog i smislenog života – laži koje si toliko često govore da ih više i ne čuju.

Duhovita i brutalno iskrena, često samoironična, Rachel otkriva i preispituje laži zbog kojih se svojedobno osjećala poraženo i bezvrijedno te navodi praktične strategije koje su joj pomogle da se bori protiv toga. Pritom čitateljice ohrabruje i zabavlja kako bi ih uvjerila da moraju učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi postale sretne, samouvjerene žene kakve su oduvijek trebale biti. Knjiga ‘Curo, trgni se!’ s beskompromisnom vjerom i nepopustljivom odlučnošću poručuje im da trebaju živjeti strastveno i punim plućima – i biti milostive prema sebi kad je najteže.

Jesi li ikad povjerovala da svi osim tebe znaju što žele u životu? Ako je tako, Rachel Hollis želi ti nešto reći: to je laž.
 

Rachel Hollis američka je blogerica, autorica bestselera, tražena govornica te osnivačica i direktorica Chic Medije, jedne od najrelevantnijih tvrtki za vrhunske digitalne sadržaje za žene. Časopis Inc. svrstao ju je u najboljih 30 poduzetnika mlađih od 30 godina. Svojom zaraznom energijom Rachel pomaže ženama da preuzmu kontrolu nad svojim životima i bez straha slijede svoje strasti. Motivirajući, nadahnjujući i uvijek pristupačan, njezin je izravan stav osvježenje i omogućuje joj da se poveže s milijunima žena diljem svijeta. Surađuje s mnogim svjetskim brendovima kako bi stvarala inovativne i neodoljive sadržaje za svoj nagrađivani ženski lifestyle blog. Rachel je autorica knjiga ‘Party Girl’, ‘Sweet Girl’ i ‘Smart Girl’ iz serijala ‘Girls’, zatim ‘Girl, Stop Apologizing’ te kuharica ‘Upscale Downhome’ i ‘Real Life Dinners’. Živi u Los Angelesu s mužem i četvero djece.

V. B.

Tagged: , , , , , ,