Biciklistička utrka Tour of Croatia 2018

U Zagrebu je predstavljeno četvrto izdanje međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia, koja će se održati od 17. do 22. travnja, kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1000 kilometara kroz cijeli teritorij Hrvatske.

Ugostit će 20 timova, među kojima i one iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), a to su Bahrain Merida Pro Cycling Team, Astana Pro Team i Trek Segafredo.

Organizatorima su se na konferenciji za medije pridružili dr.sc. Tomislav Madžar, posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović za zdravstvo i sport, koji je uzvanike pozdravio u njezino ime; Darko Vučić, načelnik Sektora za razvoj športa u Središnjem državnom uredu za šport, koji je došao uime državne tajnice Janice Kostelić; Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice; Milan Pavelić, pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade, koji okupljene pozdravio u ime zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića; dr. sc. Krunoslav Borovec, načelnik Uprave policije i Ivica Žigić, direktor Sektora za korporativne komunikacije Hrvatske elektroprivrede.

M. V / Foto: KL-Photo


Tagged: , , , , , ,