Bjelogrlić podiže spomenik Michaelu Jacksonu

Nova hit komedija s Draganom Bjelogrlićem od četvrtka, 13. studenog u Cineplexx kinima.
Dragan Bjelogrlić-Spomenik Michaelu JacksonuMarko je vječiti sanjar koji se nalazi pred razvodom od Ljubinke koja odlučuje napustiti i njega i umirući mali srpski gradić u kojem žive. Kako se u isto vrijeme s glavnog trga gradića uklanja spomenik iz doba socijalizma, Marko dolazi na ideju spasiti gradić, ali i zadržati ljubav svoga života tako što će na mjestu nekadašnjeg komunističkog spomenika podići spomenik nikome drugome već- Michaelu Jacksonu! MJ je upravo objavio odlazak na povratničku turneju što Marko iskorištava i počne uvjeravati svoje najbliže prijatelje da mu pomognu u njegovoj ideji. Međutim, gradonačelnik Dragan ima drugačije planove i uskoro će iskoristiti nacionalističku skupinu Čista Srbija kako bi pokušao srušiti Markove snove…

Ovo je kratak opis radnje nadolazeće srpske hit komedije ‘Spomenik Michaelu Jacksonu’ koji se od četvrtka, 13. studenog započinje prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima. Glavne uloge u filmu su ostvarili Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Branislav Trifunović, Toni Mihajlovski, Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović i Dragan Bjelogrlić. Upravo potonji glumi najboljeg Markovog prijatelja koji će skupa s njim pokušati podići spomenik najvećoj glazbenoj pop zvijezdi svih vremena.

Redatelj filma je Darko Lungulov, hvaljeni režiser koji je sa svojim prethodnim filmom ‘Tamo i ovde’ osvojio osam nagrada na raznim međunarodnim filmskim festivalima. Film ‘Spomenik Michaelu Jacksonu’ već se započeo prikazivati u srpskim kinima gdje je postao trenutačni hit.

S. R.


Pročitajte još: Dragan Bjelogrlić: Montevideo, vidimo se!


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,