Body paint – Haloween

Poznati zagrebački bodypaint studio uBOJICE za ovogodišnju noć vještica osmislio je ubojito seksepilan pictorial inspiriran specifičnim dekorom proslave meksičkog Dana mrtvih (Dia de los Muertos) kojeg karakteriziraju groteskne lubanje u jarkim bojama.Body paint-HaloweenU glavnoj ulozi ove neobične makabrističke Halloween priče našla se Nea Dune, hrvatski model koji svoje angažmane uglavnom pronalazi u inozemstvu.

Body paintNedavno je tako glumila u spotu pjesme ‘Up in the air’ poznate američke grupe 30 seconds to Mars. Nea je također zaštitno lice Manic Panic tirkizne boje za kosu. Radila je sa brojnin fotografima u Europi i Americi, te je jedna od muza američkog tima Ryder Makeup Labs it’d. Iza objektiva našao se grafičar i fotograf Marko Vučenik (diplomirao na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu) koji se bavi i portretnom fotografijom, a iza njega su izložbe fotografija poznatih lica hrvatskog glumišta i glazbenika.

Body painting team uBOJICE oslikavanjem tijela bavi se već duži niz godina a iza sebe broji uspješne suradnje sa mnogim hrvatskim i stranim firmama, festivalima, klubovima.

Posebna zahvala: Nea Dune, Marko Vučenik photography, Kryolan, Efect kontaktne leće, Plectrude, Zaruljica.com

Bodypaint

Tagged: , , , , , , , ,